SEURAA MEITÄ

SEURAA MEITÄ

Liha & Herkun Chef@Home-kilpailun ja arvonnan viralliset säännöt.

Järjestäjä
Kilpailun järjestää Liha & Herkku. Kilpailu ei ole Facebookin/Instagramin järjestämä, eikä se sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity mitenkään Facebookiin/Instagramiin.

Etsi ja löydä Chef@Home -logot
Logoja on aseteltu sivustoille yhteensä 6 kpl, 3 kummallekin sivustolle (turunherkku.fi ja gourmetshop.fi). Löytämällä logon ja klikkaamalla sitä, avautuu ikkuna, jonne kilpailija jättää yhteystietonsa. Jokaisen (kuuden) logon kautta voi jättää yhteystiedot yhden kerran, jokainen jätetty yhteystieto on yksi arpa. Kilpailuun osallistuva voi näin ollen osallistua maksimissaan kuudella arvalla. Jokainen logo on yksi arpa, useampaan kertaa samasta kohdasta jätettyä yhteystietoa ei hyväksytä arvaksi. Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä virheelliset tai näiden sääntöjen vastaiset osallistumiset kokonaisuudessaan ilman korvausvelvollisuutta osallistujalle.

Osallistumisoikeus 
Arvontaan osallistuvat kaikki ihmiset, jotka lähettävät vastauksen/vastauksia sivuilla gourmetshop.fi ja turunherkku.fi osallistumisajan puitteissa. Osallistua voi mistä päin maailmaa tahansa, palkinto noudetaan myymälästä, Stålarminkatu 33, 20810 Turku. Kilpailu on toteutettu vain suomeksi. Järjestäjän palveluksessa olevilla henkilöillä ei ole oikeutta osallistua kilpailuun. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumisessa.

Palkinnot

Herkun SteikkiBoxi kuudelle henkilölle, sisältää kaiken tarvittavan herkulliseen ja monipuoliseen pihvi-iltaan. Palkinnon arvo on yhteensä 120 €.

Burgerboxi neljälle henkilölle sisältää kaiken tarvittavan makunystyröitä hemmottelevaan burgeriateriaan. Pihvit on tehty Black Anguksesta. Palkinnon arvo on yhteensä 33 €.

3 x Chef@Home -tuotepakettia, jossa on vaahdotettu tryffelivoi, chili-paprikamajoneesi, BBQ Rub -mauste. Palkinnon arvo on yhteensä 16,50 €.

Huomioitava: Palkinnot noudetaan myymälästä, Stålarminkatu 33, 20810 Turku.

Osallistumisaika
Kilpailuun voi osallistua 1.–31.8.2021 välisenä aikana. Tämän jälkeen tulleita osallistumisia ei hyväksytä.

Voittajan valinta ja julkistus
Oikein vastanneiden kesken arvotaan viisi voittajaa 6.9.2021. Järjestäjä on vastuussa arvonnan suorittamisesta ja voittajan valinnasta. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostilla. Järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi valitsemissaan viestintä- ja markkinointikanavissa. Mikäli voittaja ei vastaa Järjestäjän viestiin seitsemän (7) päivän kuluttua ensimmäisestä yhteydenotosta, arvotaan uusi voittaja. Korvaavaa voittajaa koskee sama näissä säännöissä määritelty menettely kuin alkuperäistä voittajaa. Voittaja ei ole velvollinen ottamaan palkintoa vastaan.

Rekisteritiedot
Osallistujan antamia nimi- ja yhteystietoja käytetään ainoastaan arvonnan voittajan valintaan, siitä tiedottamiseen ja palkinnon toimittamiseen. Katso tarkemmin tietosuojakäytäntömme. Osallistujan antamia tietoja ei käytetä eikä luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin ilman osallistujan antamaa erillistä suostumusta.

Järjestäjän vastuu
Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä mainituista palkinnoista, mikäli se on tarpeen. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai kampanjaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta ja kuluista, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kampanjaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai palkinnossa ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Järjestäjä ei vastaa osallistumisista, jotka eivät teknisistä syistä ole tulleet perille tai joissa on puutteelliset tunnisteet tai yhteystiedot. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa arvonta ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta.

Instagramin ja Facebookin vastuuvapaus

Tämä kilpailu ei ole millään tavoin Instagramin, Facebookin tai vastaavan median sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima. Osallistuja sitoutuu vapauttamaan Instagramin ja Facebookin kaikista kilpailuun liittyvistä vastuista ja vaatimuksista. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan kilpailun järjestäjän käyttöön, ei Instagramin, Facebookin tai vastaavan median.

Muut ehdot
Osallistumalla tähän kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Järjestäjän niiden tulkinnasta mahdollisesti antamia päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Osallistuja sitoutuu noudattamaan myös osallistumiskanavan (sivut ja sivu) omia käyttöehtoja. Järjestäjä voi hylätä minkä tahansa osallistujan omalla päätöksellään. Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä virheelliset tai näiden sääntöjen vastaiset osallistumiset kokonaisuudessaan ilman korvausvelvollisuutta osallistujalle. Mikäli kilpailuun liittyvistä mainosmateriaaleista löytyy paino- tai jokin muu virhe, Järjestäjä ei ole vastuussa virheestä aiheutuvista seuraamuksista.

TÄMÄN VIIKON

TARJOUKSET

20.–26. syyskuuta

Myymälästä
ja verkkokaupasta

TÄMÄN VIIKON

TARJOUKSET

20.–26. syyskuuta

NYT SAATAVILLA

17,90 €/kg

44,90 €/kg

Erä

NYT SAATAVILLA

17,90 €/kg

44,90 €/kg

Erä

SALAMIVIIKKO!

27,90 €/kg

33,90 €/kg