SEURAA MEITÄ

SEURAA MEITÄ

Myymälä sulkeutuu 29.10.2022

Hyvät asiakkaamme.
Harmillisin mielin ilmoitamme, että suljemme myymälämme lokakuun lopussa.
Olemme jo pidemmän aikaa miettineet myymälän jatkoa, ja valitettavasti joudumme toteamaan, että ovi on nyt vain suljettava.
Tämä raskas päätös juontaa juurensa niin koronan vaikutuksista kuin energiahintojen noususta. Raaka-aineet ovat kallistuneet kuten energian hintakin, joka meidän kohdallamme tarkoittaa kolminkertaista sähkölaskua.
Emme voi siirtää hintoja tuotteisiimme; mm. Ukrainan sodan ja inflaation vaikutus heijastuu luonnollisesti ostokäyttäytymiseen. Premiumlaatua on mahdoton halpuuttaa.
Tämän hetken aika koskettaa monia pienyrityksiä ja kivijalkamyymälöitä. Toivommekin että kuluttajat huomaisivat käyttää pieniä, paikallisia yrityksiä aina välillä suurten ketjumarkettien sijaan. Se auttaa montaa yrittäjää.
Toivotamme kaikille asiakkaille oikein hyvää syksyn jatkoa ja joulun odotusta. Olette olleet aivan mahtavia ja teitä on ollut ilo palvella! Kiitos ja kumarrus!
Ovemme siis sulkeutuvat lauantaina 29.10.2022 klo 15 ja henkilökunta siirtyy uusiin tehtäviin muualle. Olemme avoinna huomenna 22.10. lauantaina klo 10-15 ja ensi viikolla to 27.10 – pe 28.10.  klo 10-18 ja la 29.10. klo 10-15.

Pellillinen focacciaa vain 30 €

Huom! Tilaa ajoissa!

  • Alkuruoka
  • Pääruoka
  • Jälkiruoka
  • Myöhäisillan antipasto ja salamiset

Airiston kesäboxi on täydellinen paketti syksylläkin! Yllätä vieraat tai vie tuliaisena. Tämä setti ei petä!
Mukana paisto-/valmistusohjeet sekä viinisuositukset.

Marinadibaari myymälässä
Valitse lihaan makusi mukaan tai pyydä meiltä vinkkejä. Meiltä saat lihat haluamallasi marinadilla.