SEURAA MEITÄ

SEURAA MEITÄ

Palveleva

Liha & Herkun Team

Johanna, henkilökunta Turun Herkku
Johanna

Ruokamestari

Ruokamestarimme on Turun ja maailman iloisin asiakaspalvelija. Kysy valikoimistamme mitä vain: kyllä Johanna tietää, keksii ja ehdottaa.
Johanna on koulutukseltaan kokki, ja on palvellut lihan erikoisliikkeissä jo 2000-luvun alusta alkaen. Voit luottaa hänen ammattitaitoonsa sataprosenttisesti. Liha & Herkussa Johanna on ollut yrityksen ensimmäisestä päivästä lähtien.
Johannan erityisvastuulla on perus lihatuotteiden lisäksi juustot ja leikkeleet. Vinkkaa hänelle, jos haluaisit jonkin kivan tuotteen löytyvän valikoimistamme.
Vapaa-ajan harrastuksiin kuuluu lenkkeily ja ulkoilu koiran kanssa.

Timo, henkilökunta Turun Herkku
Timo

Reseptimestari ja myymäläpäällikkö

Timolla on pitkä ja vankka kokemus ravintola- ja elintarvikealalta. Hänen erikoisosaaminensa on reseptit ja niiden kehittely. Kulinaristina hänen vinkeillään loihdit onnistuneen kokonaisuuden kotona. Oma tuotelinjamme Chef@Home on pitkälti Timon käsien takana.
Kysy Timolta mitä vain, saat vastauksen! Hyödynnä hänen pitkä kokemus ja huippuosaaminen. Timon vastuulla on oman tuotesarjamme lisäksi myymälän kokonaisvaltainen kehittäminen ja esimiesvastuu.
Vapaa-ajalla Timon löytää mereltä kalastamassa.

Titta, palvelumestari, Turun Liha & Herkku
Titta

Palvelumestari

Titta on meidän uusin vahvistuksemme. 
Vahvan ravintolataustan omaavana raaka-aineet ovat Titalle tuttuja. Palvelutiski on hänelle tuttu juttu, sillä hän on palvellut asiakkaita pitkään tällä alalla.  

Balsamico vaalea

Miksi Liha & Herkku on olemassa

Intohimomme on tuoda kansainvälisten Delikauppojen parhaimmistoa yhteen myymälään. Onnistuneessa ateriassa kaikki saa alkunsa ideasta ja laadukkaista raaka-aineista. Sitä on myös Liha & Herkku.

Makkaratiski

Taustaa

Liha & Herkku syntyi omasta intohimosta. Karita ja Tarmo halusivat tehdä lautaselleen vähän parempaa. Vähän parempaa onnistui helposti, mutta oli halu parantaa vielä sitäkin. Se ei ollutkaan enää helppoa, mutta se piti tehdä.

Chef at Home tuoteperhe

Arvot ja tulevaisuus

Tuotevalikoima ja laatutaso kasvavat rinta rinnan. Harkitusti, perinteitä kunnioittaen ja vastuullisesti. Herkulliset tuotteet ja asiantunteva palvelu on koottu onnistuneeksi paketiksi. Pyrimme tuomaan Chef@Home -tuotesarjan artesaanikastikkeet ja mausteet suuremmalle ryhmälle saataville. Emme ole vain juhlapäivien makuja; haluamme tarjota mahdollisuuden tehdä kotiruoasta gourmetkotiruokaa.

Näin kaikki alkoi

Liha & Herkku syntyi omasta tarpeesta, kuten niin monet muutkin yritykset.
Karita halusi erityisenä merkkipäivänä tehdä vähän parempaa pöytään. Vähän parempaa onnistui helposti, mutta hänellä oli halu parantaa vielä vähän parempaakin, se ei niin helppoa enää ollutkaan.

Idea ja raaka-aineet

Maailma on reseptejä ja ruokaohjeita tulvillaan , mutta lähes jokaisessa ohjeessa korostetaan, miten tärkeää hyvät ja laadukkaat raaka-aineet ovat. Ja niinhän ne ovatkin. Onnistuneessa ateriassa kaikki saa alkunsa ideasta ja raaka-aineista. Siitä sai alkunsa myös Liha & Herkku.

Karita ja Tarmo

Yrityksen perustajille, Karitalle ja Tarmolle, hyvä ja laadukas ruoka tarkoittaa ensiluokkaisia, puhtaita ja laatuvaatimukset täyttäviä tuotteita. Pihvien ystäville tämä tarkoittaa tietysti laadukasta lihaa.
Turusta ei tällaista löytynyt.

Usko siihen, että on enemmänkin kulinaristeja, jotka haluavat lautaselleen makua ja laatua, sai idean herkkukaupasta jalostumaan aktiiviseksi toiminnaksi ja toimivaksi yritykseksi 2018.

Laatua ja palvelua

Tuotevalikoima ja laatutaso ovat kasvaneet rinta rinnan. Tuotteet, jotka kauppaan valitaan, täyttävät vaativat kriteerit niin laadun kuin vastuullisuudenkin osalta.

Nyt asiakkaamme saavat nauttia laajasta tuotevalikoimastamme sekä asiantuntevasta palvelusta.

Enemmän kuin vähän parempaa

Tavoitteena on tarjota vähän parempaa ja vielä parantaa sitä, kerta toisensa jälkeen.

Chef@Home

Olemme valmistaneet Chef@Home –tuoteperheen, jolla kruunata parempi paremmaksi. Artesaanikastikkeet ja mausteseokset tekevät kotiruoasta gourmetkotiruokaa. Tutustu makuihin ja anna paremman maistua.

Gourmetshop.fi

Verkkokaupan avaaminen keväällä 2021 on yksi virstaanpylväs; lähikauppa toimittaa kotiinkuljetuksella vähän kauemmaksikin, vähän parempaa.
Tulevaisuudessa tavoitteena on laajentaa kuljetusalueita.

Pellillinen focacciaa vain 30 €

Huom! Tilaa ajoissa!

  • Alkuruoka
  • Pääruoka
  • Jälkiruoka
  • Myöhäisillan antipasto ja salamiset

Airiston kesäboxi on täydellinen paketti. Yllätä vieraat tai vie vieraanvarana kesäpaikalle. Tämä setti ei petä!
Mukana paisto-/valmistusohjeet sekä viinisuositukset.

Marinadibaari myymälässä
Valitse lihaan makusi mukaan tai pyydä meiltä vinkkejä. Meiltä saat lihat haluamallasi marinadilla.